Professionele Wenkbrauw Opleiding: Word een Expert in Browstyling!

Bij ons streven we ernaar om je de meest uitgebreide en hoogwaardige training te bieden, zodat je een meester wordt in het vormgeven en stylen van wenkbrauwen. Of je nu een ervaren schoonheidsspecialist bent die zijn vaardigheden wil uitbreiden of een nieuwkomer in de wereld van wenkbrauwstyling, onze opleiding biedt alles wat je nodig hebt om te slagen met de producten van Mrs Highbrow

Onze cursus begint met een grondige kennismaking met de anatomie van de wenkbrauw en de verschillende gezichtsvormen. We geloven dat een diepgaand begrip van deze basisprincipes essentieel is voor het creëren van wenkbrauwen die perfect passen bij de unieke kenmerken van elke klant.

Van daaruit zullen we je begeleiden bij het leren van verschillende technieken voor het vormgeven, trimmen, waxen, en epileren van wenkbrauwen, zodat je in staat bent om elke gewenste look te bereiken, van strak en gedefinieerd tot vol en natuurlijk. We zullen je laten zien hoe je de perfecte kleur kunt mengen en aanbrengen, zodat elke klant wegloopt met wenkbrauwen die er natuurlijk uitzien en perfect passen bij hun huidskleur en haartint.

Bij ons staat kwaliteit voorop, daarom houden we de groepjes klein, maximaal 2 personen. Zo krijgt iedereen de aandacht die ze nodig hebben. Duik in de wereld van wenkbrauw styling en geniet van de vakkundige begeleiding van Joyce.


Opleidingen:

Maak een afspraak