Soft Brow Removal is een zacht en veilig product waarmee je te donkere of foutieve wenkbrauwpigmentaties kan oplichten.

Soft Brow Removal breekt geleidelijk de kristalstructuur van het pigment in de huid af. Je eigen huid kan het pigment hierdoor makkelijker afstoten. Binnen enkele dagen wordt je wenkbrauw lichter. Om het geheel te verwijderen dien je de behandeling enkele malen te herhalen.
Soft Brow Removal is geen bijtend zuur maar pH neutraal.

De huid kan na de behandeling rood en gezwollen zijn en het duurt enkele dagen om te herstellen. De huid heeft ongeveer 4 tot 6 weken nodig om volledig te herstellen, dus deze periode moet worden aangehouden voordat u een volgende behandeling kunt ondergaan.

De nazorg van bij pigmentverwijdering is erg belangrijk. Een goede genezing is van groot belang voor een goed resultaat. Wanneer de nazorg niet correct opgevolgd wordt zal het resultaat niet 100% zijn.

Nazorg pigment removal

50% van het behandelsucces is afhankelijk van de volgende nazorginstructies. Doet u dat niet, dan kan dit ontstekingen en littekens veroorzaken, evenals een langzame genezing. De volgende punten moeten nageleefd worden:

  • Géén contact met water de eerste 3-4 dagen.
  • Tot 2 weken na de behandeling is maximaal 1-2 minuten contact met water toegestaan, gebruik een schone tissue om het behandelde gebied droog te deppen.
  • Dek de behandelde huid nooit af met pleisters, gaasjes of folie.
  • De behandelde huid beschermen tegen stof en vuil, contact met kleding vermijden.
  • Gebruik geen Ibuprofen, alcohol en/of drugs de eerste week na de behandeling.
  • Bij verhoogde uitstoot van lymfevocht, de behandelde huid regelmatig met een schone en droge tissue zacht deppen, niet wrijven!
  • Na de behandeling is de huid roder dan normaal, dit is normaal en geen reden voor bezorgdheid.
  • Na een verwijderingsbehandeling bij de lippen, bestaat er kans op een herpes uitbraak. Als u eerder een koortsblaar heeft gehad, raden wij aan om voorzorgsmaatregelen te nemen.

Prijzen

Behandeling Details Prijs
Soft Brow Removal Naald techniek 60 min. € 50,00
Maak een afspraak