Mijn naam is Joyce. Zelf geniet ik al jaren van ontspanningsmassages. Door de heerlijk geurende oliën en massagetechnieken voel ik me als herboren. Dit gevoel van ontspanning wil ik graag overbrengen aan jou.

Mijn carrière ging van start in de horeca, een omgeving waar lichamelijk veel van je wordt gevraagd. Na een aantal mooie jaren besloot ik in 2016 het roer om te gooien en ben ik gestart met het volgen van diverse opleidingen op het gebied van massage. Ik heb het vak figuurlijk in de vingers gekregen. Ik voel & luister naar jouw lijf! Vanuit mijn passie voor massage is Moments Bodycare ontstaan.

In 2019 ben ik mij steeds verder gaan specialiseren op het gebied van beauty. Naast de Massagebehandelingen en Gellac ben ik mij gaan richten op het shapen van de wenkbrauwen. In juni 2020 heb ik mijn certificaat voor Microblading behaald en in 2021 PMU Powderbrows, Eyeliner en Infralash. Het aanbrengen van permanente make-up is een kunst en vraagt professionaliteit, daarom zal ik mijzelf blijven verbeteren met het volgen van diverse trainingen van de nieuwste technieken.

Moments Bodycare is GGD goedgekeurd.

Maak een afspraak