Permanente make-up Opleidingen voor Starters en Gevorderden: Verhoog Jouw Vaardigheden!

Hier begint jouw professionele reis!

Of je nu een nieuwkomer bent in de wereld van permanente make-up of al wat ervaring hebt als PMU-artiest, onze opleidingen zijn perfect voor jou. Als je nog geen ervaring hebt maar wel de sprong wilt wagen, biedt onze basisopleiding voor beginnende PMU-artiesten een uitgebreide introductie in de wereld van permanente make-up.

Ook voor de doorgewinterde PMU-artiest bieden wij Masterclasses aan. Om jezelf als permanente make-up artiest voortdurend te blijven ontwikkelen, is het essentieel om bij te blijven met de nieuwste trends. Wil je jouw kwaliteiten en vaardigheden up-to-date houden? Neem deel aan onze Masterclass voor wenkbrauwen of volg de Masterclass voor infralash eyeliner Let op: deze Masterclass is uitsluitend bedoeld voor ervaren PMU-artiesten.

Bij ons staat kwaliteit voorop, daarom houden we de groepjes klein, maximaal 2 personen. Zo krijgt iedereen de aandacht die ze nodig hebben. Duik in de wereld van PMU en geniet van de vakkundige begeleiding van Joyce.


Basisopleiding:

Masterclass:


Ontdek hier de TITAN PMU-MACHINE

Je kunt dit apparaat bestellen wanneer je een opleiding reserveert, of neem contact met ons op via info@momentsbodycare.nl.

Maak een afspraak